Yritykset

Palvelu on tarkoitettu Raahen seutukunnan alueella sijaitsevien ilmoittamiseen. Palvelu on maksuton. Ilmoitus on voimassa kuukauden kerrallaan ja päivitetään pyydettäessä uudelleen. Täytä yrityspörssi-ilmoitus -lomake tai ota yhteyttä puhelimitse 044 439 3288.

Raahen seutukunta

Raahen seutukunta

YritysYritystyyppiYhteystiedot
Anniskeluravintola, grillikioski ja kiinteistö irtaimistoineenMyydään

21 vuotta toiminnassa ollut yritys myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi.
Kiinteistön ravintolaosassa on noin 200 m2, jossa on noin 50 asiakaspaikkaa ja terassilla 25 asiakaspaikkaa.
Kiinteistöön kuuluu kolme vuokralla olevaa asuinhuoneistoa.
- 1 h + keittokomero, 26,3 m2
- 2 h + keittokomero, 50 m2
- 2 h + keittiö, 125 m2
115 m2:n kellarikerroksessa pukuhuone, sauna ja useita varastoja. Pihassa on autotalli ja kaksi varastoa.
Kysy rohkeasti lisää ja tule tutustumaan kohteen tarjoamiin mahdollisuuksiin.
Raahen seudun yrityspalvelut
Jussi Kemilä
p. 040 830 3018
jussi.kemila@raahe.fi
Kauneudenhoitoalan yritys

Myydään

Raahessa toimivan kauneudenhoitoalan yrityksen liiketoiminta ja myymälä, joka on erittäin hyvällä ja vilkkaalla paikalla muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä. Jo vuosia toimineen ja hyvässä maineessa olevan yrityksen ydinpalveluita ovat kasvo-, vartalo- ja eri laitehoidot. Lisäksi yritys myy laadukkaita kauneudenhoitotuotteita. Yritys toimii omassa, vasta remontoidussa kiinteistössä. Yrittäjä voi toimia jatkajan apuna sovitun ajan, jolloin uuden yrittäjän aloittaminen on helppoa. Yritys on tehnyt aina hyvää tulosta.

Raahen seudun yrityspalvelut
Jussi Kemilä
p. 040 830 3018
jussi.kemila@raahe.fi
Ruokaravintola

Myydään tai vuokrataan

Pieni ruokaravintola tiloineen ja kalustoineen Raahessa. Toimintapuitteet ovat täysin ajanmukaiset ja ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla. Toimintaa on mahdollista jatkaa valmiilla konseptilla tai muokata jatkajan toiveiden mukaisesksi. Nykyiset yrittäjät neuvovat ja opastavat tarvittaessa.

Yhteydenotot ja tiedustelut Raahen seudun yrityspalvelut, yritysasiamies
Jussi Kemilä
p. 040 830 3018
jussi.kemila@raahe.fi
YritysYritystyyppiYhteystiedot

IW-TRAINING KY

Myydään levy- ja hitsausalan koulutus- ja asiantuntijayritys

Olemme ainoa alan yksityinen koulutusyritys, joka toimii valtakunnallisesti. Toimeksiantajamme edustavat monipuolisesti koko hitsaavaa teollisuutta suunnittelusta valmistukseen. Nyt on tilaisuus hankkia yritys, jolla on valmis ja hyvin toimiva konsepti sekä kokenut ja osaava asiantuntijaverkosto. Olemme vakiinnuttaneet asemamme yksityisenä levy- ja teräsrakenne- sekä hitsaustekniikan koulutus- ja asiantuntijayrityksenä. Meidät tunnetaan yrityksenä, joka toimii osaavasti, joustavasti ja luotettavasti.

Kotisivuillamme www.iw-training.fi voitte tutustua tarkemmin yrityksen toimintaan, referensseihin jne. Lisätietoja yrityksestä, liikevaihdosta, kannattavuudesta jne. saatte ottamalla yhteyttä s-postilla: iw-training@kotinet.com

YritysYritystyyppiYhteystiedot

Sivun alkuun