Raahen seutukunnan kehittämiskeskuksen johtaja Pasi Pitkänen on valittu Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n hallitukseen

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry valitsi vuosikokouksessaan 21.11.2019 yhdistykselle hallituksen vuodelle 2020. Hallituksen puheenjohtajana aloittaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keukesta.

SEKESin hallitukseen 2020 kuuluvat: Pasi Pitkänen, Raahen Seutukunnan Kehittämiskeskus, Risto Alaheikka, Pyhäjärven Kehitys Oy, Ari Eklund, Prizztech Oy, Jouko Laitinen, Navitas Kehitys Oy, David Lindström, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy, Jyrki Moilanen, Yrityssalo Oy, Stefan Råback, Vaasanseudun Kehitys VASEK Oy, Terho Savolainen, Iisalmen Teollisuuskylä Oy ja Sari Turtiainen, Pudasjärven Kehitys Oy. Hallituksen asiantuntijajäseninä toimivat Jarkko Huovinen Kuntaliitosta, Satu Grekin Suomen Yrittäjistä ja Susanna Kallama Suomen Uusyrityskeskuksista.

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n muodostavat kaupunkien ja kuntien kehitysyhtiöt tai elinkeinotoimet kautta maan. Jäseniä on 49 + 4 ja niiden henkilömäärä on vajaa 700, mikä kattaa noin 90 % kaikista elinkeino- ja kehitysyhtiöistä. Vuonna 2018 SEKESin jäsenorganisaatiot työskentelivät syvemmin noin 26 000 yrityksen kanssa ja kaikkiaan kontakteja oli yli 80 000.